News Sports Solihull Moors Kembali Menang Dalam Liga dengan Kemenangan Atas Boreham Wood
0
Boreham Wood

Published :

Solihull Moors Kembali Menang Dalam Liga dengan Kemenangan Atas Boreham Wood

Pada 12 Mac 2024, Solihull Moors berjaya meraih kemenangan berturut-turut dalam liga dengan mengalahkan Boreham Wood 2-0 di kandang mereka.

Kejayaan Melalui Gol Callum Maycock dan Tahvon Campbell

Gol dari Callum Maycock dan Tahvon Campbell menjadi penentu kemenangan bagi Moors. Pemain keempat dalam klasemen, Solihull Moors, hampir membuka keunggulan sebelum separuh masa pertama apabila Tahvon Campbell melakukan larian yang membingungkan, tetapi tembakan beliau meleset sedikit. Tuan rumah akhirnya mengambil keunggulan selepas 73 minit apabila Callum Maycock menjaringkan gol. Campbell kemudiannya mengukuhkan tiga mata lima minit sebelum tamat perlawanan apabila menyudahkan rebound selepas tembakan Maycock diselamatkan.

Perjalanan Menuju Promosi

Solihull Moors terus mengejar impian promosi mereka dengan kemenangan ini. Kemenangan ini memberi mereka momentum positif dalam saingan liga dan mengukuhkan kedudukan mereka di papan atas.

Persembahan Terbaik

Moors menunjukkan persembahan terbaik mereka dengan strategi yang efisien dan ketepatan dalam mengeksploitasi peluang. Kemenangan ini membuktikan kebolehan pasukan untuk bersaing di peringkat yang lebih tinggi.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *