News Entertainment Dertigers: Nieuwe Cast Brengt Frisse Wind in Hitserie
0
Harmelen

Published :

Dertigers: Nieuwe Cast Brengt Frisse Wind in Hitserie

Door onze entertainmentredactie

Woensdag 13 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

De populaire serie Dertigers keert binnenkort terug op televisie, maar dit keer met een volledig nieuwe cast. Na berichtgeving van het AD heeft BNNVARA bevestigd dat de geliefde serie een frisse wind zal brengen met onbekende gezichten.

De Wisseling van de Wacht

Na vier succesvolle seizoenen met de oorspronkelijke acteurs, waaronder Justus van Dillen, Jelle de Jong, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Joy Wielkens, Lykele Muus en Wieger Windhorst, is het tijd voor een nieuwe generatie. De namen van de nieuwe castleden worden binnenkort onthuld.

Herkenbare Dilemma's

Dertigers draait om een hechte vriendengroep die worstelt met alledaagse dilemma's rondom kinderen, liefde en vriendschap. De serie is een Nederlandse bewerking van de succesvolle Vlaamse versie. Met miljoenen kijkers op NPO3 en vele streams op NPO Start en NPO Plus, heeft Dertigers een speciaal plekje veroverd in de harten van het publiek.

Terugblik op Succes

Hoewel het vierde seizoen vorige zomer nog te zien was, werd eerder gemeld dat Dertigers zou stoppen. Nu blijkt dat de serie een verrassende doorstart maakt, kunnen fans zich verheugen op nieuwe verhalen, intriges en emoties.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *