News Default Probi Expanderar i Grannlandet
0
Danmark

Published :

Probi Expanderar i Grannlandet

Av Emma Norén Mårtensson, den 14 mars 2024

Probi, det framstående probiotikabolaget, har sedan tidigare etablerat sig på den svenska, norska och isländska marknaden. Nu tar de ytterligare steg i sin expansion genom att erbjuda sina produkter i Danmark via Matas e-handelsplattform.

Det Danska Äventyret

Probi är glada över att inleda ett kommersiellt samarbete med den välkända detaljhandelskedjan Matas. Genom detta partnerskap kommer Probis produkter nu att finnas tillgängliga för danska kunder.

Stärkande av Varumärket

Probi satsar på att stärka sin varumärkesstrategi i samband med expansionen. De har inlett ett samarbete med strategi- och designbyrån Silver för att lyfta Probi till nästa nivå på hela den nordiska marknaden. Detta omfattar förpackningsdesign och kommunikationsuttryck.

Alexia Wilhelmsson, marknadschef B2C på Probi AB, betonar vikten av att ytterligare stärka deras ledande position och etablera varumärket på nya marknader.

Sammanfattning

Probi fortsätter sin framgångsresa genom att erbjuda sina produkter i Danmark och samtidigt fokusera på varumärkesutveckling. Med Matas som partner och Silver som strategisk rådgivare ser framtiden ljus ut för Probi.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *