News Sports Paris Saint-Germain op Koers voor Vier Prijzen na Overweldigende Bekerzege
0
Coupe de France

Published :

Paris Saint-Germain op Koers voor Vier Prijzen na Overweldigende Bekerzege

Door Voetbal International - 13 maart 2024, 23:17

Paris Saint-Germain (PSG) heeft met een overtuigende winst op OGC Nice de halve finale van de Coupe de France bereikt. In een spannende wedstrijd waarin de sterren schitterden, toonde PSG haar vastberadenheid om dit seizoen maar liefst vier prijzen te veroveren.

Uitblinkers op het Veld

Kylian Mbappé, de jonge sensatie van PSG, opende de score na een prachtige combinatie met Fabián Ruiz. Ruiz zelf was de grote uitblinker met een doelpunt en een assist. Zijn scherpe spel en creativiteit waren van onschatbare waarde voor het team.

Lucas Beraldo's Debuutdoelpunt

In de eerste helft kreeg PSG een tegendoelpunt van Gaëtan Laborde te verwerken, maar dat weerhield hen er niet van om door te zetten. Lucas Beraldo, die zijn eerste doelpunt voor PSG maakte, zorgde ervoor dat de wedstrijd met een klinkende overwinning werd afgesloten.

Op Weg naar Glorie

Deze overwinning plaatst PSG in de halve finale van het Franse bekertoernooi. De club blijft vastbesloten om dit seizoen niet alleen de Coupe de France te winnen, maar ook de Ligue 1 en de Champions League. Met hun oog op vier prijzen, is PSG op koers voor een historisch seizoen.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *