News Business Reissector bezorgd over tekort aan touringcars door dreigende ondergang Van Hool
0
Koningshooikt

Published :

Reissector bezorgd over tekort aan touringcars door dreigende ondergang Van Hool

Door Heiko Jessayan

Het lot van de Vlaamse busfabrikant Van Hool lijkt bezegeld nu crisismanager Marc Zwaaneveld maandag geen oplossing heeft kunnen vinden voor de problemen bij het bedrijf. Met branchegenoot VDL Bus & Coach die voor dit jaar al 'uitverkocht' is, vreest de reissector een tekort aan touringcars.

Van Hool in zwaar weer

Van Hool, een familiebedrijf gevestigd in het Vlaamse Lier, bevindt zich in een benarde situatie. De crisismanager Marc Zwaaneveld staat voor een uitdagende taak om het tij te keren, maar tot nu toe heeft hij geen oplossing kunnen vinden voor de problemen binnen het bedrijf.

VDL Bus & Coach uitverkocht

Als klap op de vuurpijl heeft ook branchegenoot VDL Bus & Coach aangekondigd dat ze voor dit jaar volledig 'uitverkocht' zijn. Dit betekent dat er geen nieuwe touringcars beschikbaar zijn voor de reissector, wat tot een potentieel tekort kan leiden.

Reissector in de knel

De reissector, die afhankelijk is van touringcars voor groepsreizen en vakanties, maakt zich ernstig zorgen. Een tekort aan touringcars kan leiden tot logistieke problemen en beperkingen in het aanbod van reismogelijkheden.

De komende dagen zullen cruciaal zijn voor Van Hool en de reissector. Hopelijk kan er een oplossing worden gevonden om het voortbestaan van deze belangrijke schakel in het reislandschap te waarborgen.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *