News Entertainment Så Bra Är Nya Säsongen av Morran och Tobias
0
Johan Rheborg

Published :

Så Bra Är Nya Säsongen av Morran och Tobias

Publicerad 22 mars 2024 kl 15.47

Av Mattias Bergqvist

2013 gjorde ”Morran och Tobias” premiär för första gången, och nu är programmet tillbaka med en ny säsong på TV4. Expressens tv-kritiker Mattias Bergqvist ger sin bedömning.

En Kär Återkomst

Det är ett kärt återseende när mamma Morran och hennes vuxne son Tobias återvänder till tv-rutan. Johan Rheborg gestaltar den älskvärda karaktären ”Morran”, medan Robert Gustafsson tar på sig rollen som ”Tobias”. Tio år efter deras senaste äventyr är de tillbaka i en ny tv-serie, ”Morran och Tobias – Pengarna eller livet”.

Handling

Tobias har nyligen avtjänat ett fängelsestraff för förskingring och är nu på väg hem för att återförenas med sin mamma. Morran har fått ett nytt hus av kommunen, men det finns ett problem: marken runt huset är förorenad av miljögifter. För att skapa ett hälsosamt boende måste saneringen genomföras inom en viss tidsfrist. Morran har tilldelats ett ansenligt saneringsbidrag, och nu står de inför utmaningen att göra huset beboeligt igen.

Utlåtande

Expressens tv-kritiker Mattias Bergqvist har sett den nya säsongen och konstaterar: ”Man älskar eller hatar det.” Oavsett reaktion är det svårt att inte bli engagerad i Morran och Tobias’ äventyr, där humor och värme blandas med vardagsrealism.

Det är med spänning vi följer deras kamp mot föroreningarna och deras strävan efter ett bättre liv. ”Morran och Tobias – Pengarna eller livet” är en serie som berör och underhåller på samma gång.

Detta är en nyhetsartikel från Expressen.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *