News Business Høegh fornyer flåten: Selger skip for 640 millioner
0

Published :

Høegh fornyer flåten: Selger skip for 640 millioner

Det norske rederiet Høegh LNG har tatt et viktig skritt i retning av flåtefornyelse ved å selge to av sine skip for en samlet sum på 640 millioner dollar. Denne strategiske beslutningen er en del av selskapets kontinuerlige innsats for å optimalisere og modernisere sin flåte.

Salg av skipene

De to skipene som nå blir solgt, er MV Höegh Giant og MV Höegh Gannet. Begge skipene har tjent selskapet trofast gjennom årene, men nå er tiden inne for å fornye og oppgradere.

MV Höegh Giant er et LNG-skip (flytende naturgass) med en kapasitet på 145 000 kubikkmeter. Det har vært en viktig del av Høegh LNGs flåte, men selskapet har besluttet å selge det for å frigjøre kapital og fokusere på nyere og mer effektive fartøy.

MV Höegh Gannet er et annet LNG-skip med en kapasitet på 170 000 kubikkmeter. Det har også tjent selskapet godt, men nå blir det solgt til en internasjonal kjøper.

Flåtefornyelse og fremtidige planer

Høegh LNG har en klar visjon om å være ledende innenfor flytende naturgass og LNG-logistikk. Ved å fornye flåten og investere i moderne skip, ønsker de å styrke sin posisjon i markedet og møte fremtidens behov.

Salget av MV Höegh Giant og MV Höegh Gannet gir selskapet muligheten til å investere i ny teknologi og mer miljøvennlige alternativer. Dette vil bidra til å redusere utslipp og forbedre effektiviteten i selskapets operasjoner.

Oppsummering

Høegh LNG tar et viktig steg ved å selge to av sine skip for 640 millioner dollar. Dette markerer begynnelsen på en spennende fase med flåtefornyelse og modernisering, og selskapet ser frem til å møte fremtidens utfordringer med en oppdatert og effektiv flåte.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *