News Entertainment De Rozen: Benedict Cumberbatch en Olivia Colman schitteren in Jay Roach's nieuwe film
0
Benedict Cumberbatch

Published :

De Rozen: Een Nieuwe Kijk op 'The War of the Roses'

Door [Uw Naam]

Benedict Cumberbatch en Olivia Colman zullen samen te zien zijn in "De Rozen," een hervertelling van de klassieke film "The War of the Roses" uit 1989. Deze duistere komedie, momenteel in ontwikkeling, wordt geregisseerd door Jay Roach ("Bombshell," "Meet the Parents") en het scenario is geschreven door Tony McNamara ("Poor Things," "The Great"), gebaseerd op de roman van Warren Adler.

Een Perfect Stel met Geheime Strijd

Het verhaal volgt het ogenschijnlijk perfecte echtpaar Theo (Cumberbatch) en Ivy (Colman), met succesvolle carrières, bewonderenswaardige kinderen en een geweldig seksleven. Maar onder het oppervlak van dit ideale gezin smeult een tijdbom van concurrentie en wrok, die ontbrandt wanneer Theo's professionele dromen in duigen vallen. Een hilarische en meedogenloze strijd om de macht vervangt het huwelijksgeluk dat ze koesterden in deze donkere komedie die liefde, ambitie en verlangens verkent.

Een Droomteam

"De Rozen" is een wild grappig, groots en toch diepmenselijk verhaal," aldus Matthew Greenfield, president van Searchlight. "Met Jay aan het roer, en Benedict, Olivia en Tony in de hoofdrollen, hebben we een droomteam dat het tot leven brengt."

Productie en Achter de Schermen

Cumberbatch zal produceren onder zijn SunnyMarch-banner, samen met Leah Clarke en Adam Ackland, die sinds 2017 aan het project werken. Colman zal ook produceren onder de South of the River-banner, met Ed Sinclair en Tom Carver, naast Roach en Michelle Graham. Jonathan R. Adler en Michael Adler van Adler Entertainment Trust treden op als uitvoerend producenten.

Een Nieuwe Generatie

"De Rozen" markeert het eerste project onder een tweejarige first-look deal tussen Adler Entertainment Trust en Searchlight Pictures. Jonathan R. Adler zegt: "We zijn verheugd om samen te werken met onze partners bij Searchlight Pictures aan deze hervertelling van de klassieke film. We willen 'The War of the Roses' introduceren bij een nieuwe generatie."

Originele Film en Erfgoed

De originele adaptatie van de roman "The War of the Roses" werd in 1989 uitgebracht door Twentieth Century Fox, geregisseerd door Danny DeVito en met Michael Douglas en Kathleen Turner in de hoofdrollen. De film won talloze prijzen en ontving een BAFTA en drie Golden Globe-nominaties, waaronder voor Beste Film.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *