News Sci/Tech Ubisoft kondigt nieuwe ontslagen aan na eerdere golf in november
0
Skull and Bones

Published :

Ubisoft kondigt nieuwe ontslagen aan na eerdere golf in november

Ubisoft, de Franse uitgever van videogames, heeft opnieuw een reeks ontslagen aangekondigd. Dit komt na een eerdere ontslagronde in november. In totaal zullen 45 werknemers hun baan verliezen.

Voortdurende rationalisatie

Na de eerdere ontslagen heeft Ubisoft nu bevestigd dat er nog eens 45 banen worden geschrapt. Deze keer zijn de Global Publishing-divisies van de uitgever en de Azië-Pacific-regio getroffen. Het doel is om zich aan te passen aan de veranderende markt en efficiënter te opereren.

Ubisoft verklaarde: "In de afgelopen maanden hebben alle teams van Ubisoft manieren onderzocht om onze activiteiten te stroomlijnen en onze collectieve efficiëntie te verbeteren, zodat we op de lange termijn succesvol kunnen zijn. In dit kader hebben we vandaag een nieuwe herstructurering aangekondigd voor onze Global Publishing Central en APAC-structuren om ze aan te passen aan de veranderende markt met een flexibelere aanpak. Deze veranderingen zullen in totaal 45 banen treffen."

Steun voor getroffen werknemers

Ubisoft benadrukte dat deze beslissingen niet lichtvaardig worden genomen en dat ze volledige steun bieden aan de getroffen collega's. Ze erkennen ook de waardevolle bijdragen die deze werknemers aan het bedrijf hebben geleverd.

Helaas voegen deze ontslagen zich bij de lange lijst van werknemers in de videogame-industrie die in 2024 hun baan hebben verloren. Ondanks deze uitdagingen blijft Ubisoft actief met recente releases zoals "Prince of Persia: The Lost Crown", "Skull and Bones", "Star Wars Outlaws" en "Assassin's Creed: Codename Jade".

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *