News Sports Mark Cavendish (Astana) stelt zijn rentree opnieuw uit
0
Astana Qazaqstan

Published :

Mark Cavendish (Astana) stelt zijn rentree opnieuw uit

Door [Jouw Naam]

Op 2 april 2024 om 12:07 uur

De uitdagingen van Mark Cavendish

Mark Cavendish, de 38-jarige Britse sprinter, bevindt zich in een lastige periode. Ondanks zijn overwinning in een Colombiaanse race in februari, heeft hij sindsdien te maken gehad met fysieke beperkingen. Hij moest de UAE Tour verlaten tijdens de zesde etappe en overschreed de tijdslimiet in de vijfde etappe van Tirreno-Adriatico.

Terugkeer naar de competitie

Na een lange pauze sinds 13 maart, heeft zijn team Astana aangekondigd dat Cavendish vanwege ziekte en herstel niet zal deelnemen aan de Grand Prix de l'Escaut, een wedstrijd die hij in het verleden drie keer heeft gewonnen. Hij zal echter binnenkort terugkeren naar de competitie tijdens de Tour of Turkey (21-28 april) en vervolgens deelnemen aan de Tour of Hungary (8-12 mei).

Laatste seizoen in het peloton

Met zijn laatste seizoen in het peloton voor de boeg, hoopt Cavendish op een succesvolle comeback. Zijn vastberadenheid om het record van 34 etappeoverwinningen in de Tour de France te evenaren, dat momenteel wordt gedeeld met Eddy Merckx, is een drijvende kracht achter zijn beslissing om door te gaan.

Volg het laatste wielernieuws op L'Équipe.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *