News Default De Geliefde en Gevreesde Sterfgevallen in Game of Thrones
0
David Benioff

Published :

De Geliefde en Gevreesde Sterfgevallen in Game of Thrones

Door de redactie

2 april 2024, 15:20

Leestijd: 1 minuut

David Benioff en D.B. Weiss, de visionaire geesten achter Game of Thrones, onthullen hun favoriete sterfgevallen uit de epische serie. Terwijl de wereld zich nog steeds herinnert hoe de Iron Throne werd betwist, duiken we dieper in de emotionele momenten waarin personages hun laatste adem uitbliezen.

De Vreugde van het Elimineren van Echte Schurken

In een openhartig gesprek over hun nieuwe serie "Le Problème à 3 Corps", delen Benioff en Weiss hun vreugde over het beëindigen van "echte schurken". Na jarenlang de tragische dood van geliefde personages te hebben moeten verwerken, was het een verademing om eindelijk de meedogenloze antagonisten te zien vallen.

De Onvergetelijke Momenten

Benioff en Weiss herinneren zich levendig enkele van de meest gedenkwaardige sterfgevallen:

 • Joffrey's Vergiftiging: Het moment waarop Joffrey Baratheon, de sadistische koning, zijn verdiende loon kreeg in seizoen 4.
 • Ramsay Bolton's Einde: De sadistische heerser van Winterfell, Ramsay Bolton, vond zijn ondergang in seizoen 6.

Maar het was de reactie van Sansa Stark, vertolkt door de getalenteerde Sophie Turner, die de dood van Ramsay Bolton tot een onvergetelijk moment maakte. De intense scène, vastgelegd in één enkel shot, vereiste herhaalde pogingen totdat Turner een verbluffende prestatie leverde. Benioff bekent: "Toen ze die take haalde, voelde ik dat ik nu gelukkig kon sterven."

Game of Thrones mag dan voorbij zijn, maar de impact van deze sterfgevallen zal nog lang in onze herinneringen blijven hangen.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *