News Default Engelse Topclub Bereid om Vijftig Miljoen Euro te Storten op Bankrekening van Club Brugge
0
Tottenham Hotspur FC

Published :

Engelse Topclub Bereid om Vijftig Miljoen Euro te Storten op Bankrekening van Club Brugge

Door Manuel Gonzalez

Deze zomer staat Club Brugge in de schijnwerpers, want Engelse topclub Tottenham Hotspur heeft zijn oog laten vallen op twee sterkhouders van blauw-zwart. Wat begon als een onderhandeling over één speler, lijkt nu uit te monden in een mogelijke dubbele deal van meer dan vijftig miljoen euro.

Rinkelt de Kassa Dubbel?

Tottenham Hotspur wil komende zomer flink investeren en heeft zijn pijlen gericht op Antonio Nusa en Andreas Skov Olsen, beiden spelend bij Club Brugge. De Engelse club is vastbesloten om hun aanval te versterken en ziet in deze twee talentvolle spelers de ideale versterking.

Antonio Nusa: De Noorse Aanvaller

Antonio Nusa, de Noorse aanvaller, is een van de begeerde doelwitten van Tottenham. Club Brugge vraagt echter een stevige prijs van 37 miljoen euro voor hem. Tottenham is bereid om te onderhandelen, maar wil een oplossing vinden die voor beide partijen gunstig is.

Andreas Skov Olsen: De Deense Sensatie

Ook Andreas Skov Olsen staat op het verlanglijstje van Tottenham. De Deense sterspeler, die zowel op de rechterflank als door het midden kan spelen, heeft indruk gemaakt bij Club Brugge. Met 22 doelpunten en 8 assists in 45 wedstrijden is hij een waardevolle aanwinst.

Monsterbedrag en Interessante Weken

De vraagprijs van Club Brugge lijkt Tottenham niet af te schrikken. Een bod van vijftig miljoen euro voor beide spelers is realistisch en zou de Engelse club wel eens succes kunnen opleveren. De komende weken worden dan ook bijzonder interessant in en rond het Jan Breydelstadion.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *