News Entertainment Civil War: Een Onbeschrijflijke Kaskraker
0
Kirsten Dunst

Published :

Civil War: Een Onbeschrijflijke Kaskraker

Door Silent_Jay - Journalist

De Onverwachte Rivaal van Dune 2

In het jaar 2024 heeft de sciencefictionwereld een nieuwe ster aan het firmament: Dune 2 van regisseur Denis Villeneuve. Maar er is een onverwachte uitdager die mogelijk de show steelt. Alex Garland, bekend van films als Ex Machina en Annihilation, brengt met Civil War een explosieve dystopische actiefilm naar het witte doek. Kan deze film de glans van Dune 2 verbleken?

Een Gouden Tijdperk voor Sci-Fi

De afgelopen jaren zijn goud geweest voor sciencefictionliefhebbers. In 2023 werden we getrakteerd op pareltjes als The Creator en Mars Express. En in februari 2024 was daar Dune 2, dat de wereld in vuur en vlam zette. Toch zou de heerschappij van Dune 2 weleens van korte duur kunnen zijn.

De Opkomst van Civil War

Civil War, geregisseerd en geschreven door Alex Garland, speelt zich af in een nabije toekomst waarin de Verenigde Staten aan de rand van de afgrond staan. Terwijl het land verscheurd wordt door een tweede burgeroorlog, proberen journalisten wanhopig verslag te doen van deze historische gebeurtenis. De film werpt een scherp licht op de val van een democratie en de grimmige realiteit van een verdeeld Amerika.

De Cast van Civil War

De sterrencast van Civil War bestaat onder andere uit:

 • Nick Offerman als de President van de Verenigde Staten
 • Kirsten Dunst als Lee, een gerenommeerde oorlogsfotograaf
 • Wagner Moura als Joel, een journalist en collega van Lee
 • Cailee Spaeny als Jessie, een veelbelovende jonge fotograaf
 • Stephen McKinley Henderson als Sammy, een mentor voor Lee en Joel

Release en Verwachtingen

Civil War gaat op 17 april 2024 in première in Frankrijk. Deze film belooft een cinematografische ervaring te worden die je niet snel zult vergeten. Bereid je voor op een meeslepende reis door een verdeeld Amerika, waarin de grens tussen goed en kwaad vervaagt en de toekomst op het spel staat.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *