News Entertainment Vermissing Politieman Aart Nuis: Oproep aan Leiderdorpers
0
Leny Breederveld

Published :

Vermissing Politieman Aart Nuis: Oproep aan Leiderdorpers

De 38-jarige politieman Aart Nuis wordt nog steeds vermist. De autoriteiten doen een dringende oproep aan inwoners van Leiderdorp om beelden van bewakingscamera's te bekijken en te delen. De zoektocht naar Nuis gaat door, en elke aanwijzing kan van groot belang zijn.

Mogelijke vleermuis uit winterslaap

Na een lange winterslaap is er eindelijk nieuws over een mogelijke vleermuis. Deskundigen hebben het dier geïdentificeerd en zijn blij met deze ontdekking. De vleermuis werd gespot in de buurt van een oude schuur in Langeraar.

School in Langeraar op de slooplijst

De school in Langeraar staat op de slooplijst. Het gebouw is verouderd en niet meer geschikt voor onderwijs. Er wordt gezocht naar een nieuwe bestemming voor het terrein.

Twee aanhoudingen na gevecht in Noordwijkse woning

In Noordwijk heeft de politie twee personen aangehouden na een heftig gevecht in een woning. De exacte aanleiding is nog onduidelijk, maar de politie onderzoekt de zaak grondig.

Kleinste kringloopwinkel van Leiden trekt klanten

Ook de kleinste kringloopwinkel van Leiden blijkt populair te zijn. Klanten waarderen de unieke vondsten en de gezellige sfeer in deze winkel. De eigenaar is verheugd over de positieve reacties.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *