News Default Motorrijder Aangehouden na Levensgevaarlijke Capriolen
0
Middelburg

Published :

Motorrijder Aangehouden na Levensgevaarlijke Capriolen

De politie heeft gisteravond een 33-jarige motorrijder uit Vlissingen aangehouden na een intense achtervolging. De man vertoonde gedrag dat als 'levensgevaarlijke capriolen' wordt omschreven.

Achtervolging door Verschillende Plaatsen

Een motoragent merkte de verdachte op terwijl hij over de Paul Krugerstraat in Vlissingen reed. De motor waarop de man zat, had geen werkend licht. De agent besloot de motorrijder te controleren, maar deze had andere plannen en sloeg op de vlucht. Een spannende achtervolging volgde, die zich uitstrekte van Middelburg tot Koudekerke, Dishoek en weer terug naar Vlissingen.

Gevaarlijke Stunts

Tijdens de achtervolging voerde de motorrijder volgens de politie levensgevaarlijke stunts uit. Hij bereikte snelheden van maar liefst 160 kilometer per uur op een weg waar de maximumsnelheid slechts 50 kilometer per uur bedraagt. Bovendien reed hij over het fietspad, slingerde hij over een rotonde en negeerde hij verkeerslichten.

Aanhouding en Ontdekkingen

Uiteindelijk kon de 33-jarige motorrijder worden gestopt op de Badhuisstraat in Vlissingen. Hij weigerde echter van zijn motor af te stappen en werkte niet mee met de politie. Bij zijn aanhouding moest de politie gebruikmaken van de wapenstok. Het bleek dat de man geen geldig rijbewijs had en dat de motor was voorzien van een vals kenteken. De verdachte zit momenteel in hechtenis.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *