News Sci/Tech Windows 11 Update: Nieuwe AI-functies en Verbeteringen
0
Windows Update

Published :

Windows 11 Update: Nieuwe AI-functies en Verbeteringen

Microsoft werkt aan de volgende grote update voor Windows 11, versie 24H2. Deze update brengt opnieuw een reeks geavanceerde AI-functies met zich mee. Wat kun je verwachten?

AI-Revolutie in Windows 11

Windows 12 laat nog even op zich wachten, maar de aanstaande Windows 11-versie 24H2 belooft een indrukwekkende upgrade te worden. Naast prestatie- en beveiligingsverbeteringen, is het vooral de integratie van geavanceerde AI-functies die in het oog springt.

Copilot: Jouw Slimme Assistent

De vernieuwde versie van Copilot, Microsoft's slimme assistent, wordt geïntegreerd in tal van apps en biedt meer functionaliteiten dan ooit tevoren. Met Copilot wordt het eenvoudiger om informatie over je computer op te vragen, instellingen aan te passen en zelfs de prullenbak te legen. Het icoon van Copilot verschijnt nu prominent rechtsonder op je scherm en toont nieuwe animaties wanneer specifieke features beschikbaar zijn.

Release en Installatie

Windows 24H2 wordt in september volledig uitgerold naar alle gebruikers. Echter, sommige nieuwe computers die vanaf juni worden verkocht, zullen de update al vooraf geïnstalleerd hebben. Deze krachtige machines, door fabrikanten liefkozend 'AI PC's' genoemd, zijn uitgerust met speciale chips voor AI-berekeningen.

Met deze update wordt Windows 11 niet alleen slimmer, maar ook gebruiksvriendelijker. Copilot staat klaar om je te assisteren bij al je computertaken!

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *