News Entertainment Eerste Headliners FunX Music Awards Bekend
0
Muziekprijs

Published :

Eerste Headliners FunX Music Awards Bekend

De FunX Music Awards, dé muziekprijzen van jong Nederland, staan voor de deur. Op 30 mei zullen de spotlights in AFAS Live gericht zijn op een indrukwekkende line-up van artiesten. Laten we eens kijken naar de eerste headliners die het podium zullen betreden:

Jonna Fraser

De veelzijdige Jonna Fraser, bekend om zijn unieke stijl en energieke performances, zal het publiek trakteren op een onvergetelijke show. Zijn hits zullen de zaal doen trillen en de sfeer naar een hoger niveau tillen.

Reanny

Reanny, de rijzende ster in de Nederlandse muziekscene, zal haar talent en charisma laten zien. Met haar krachtige stem en authentieke teksten zal ze het publiek betoveren en meenemen op een muzikale reis.

CHO

CHO, de dynamische rapper en entertainer, zal het podium betreden met zijn kenmerkende flow en attitude. Zijn optreden belooft een mix van energie, humor en pure passie voor muziek.

Het publiek heeft een belangrijke rol: zij bepalen wie er met een FunX Music Award naar huis gaat. De spanning stijgt terwijl we aftellen naar deze spectaculaire avond vol muziek, emotie en talent.

Ben jij erbij? Zorg dat je op 30 mei in AFAS Live bent om deze geweldige artiesten live te zien schitteren!

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *