News Entertainment Op de Bank met Voormalig Eagles-speler Randy Wolters
0
Randy Wolters

Published :

Op de Bank met Voormalig Eagles-speler Randy Wolters: Een Intiem Gesprek

Door Janneke Pol

Mentale problematiek is een alledaags fenomeen, maar niet altijd zichtbaar. Zelfs in het tijdperk van sociale media blijven sommige aspecten verborgen. Het nieuwe initiatief "Op de bank met..." van Go Ahead Eagles brengt dit onderwerp naar voren. Op woensdag 10 april om 19:00 uur neemt voormalig Eagles-speler Randy Wolters plaats op de bank in de Van Wijnen Lounge van De Adelaarshorst. Samen met zijn coach en vriend Pieter Blonk deelt hij openhartig zijn ervaringen.

De Mens Achter de Sporter

Wat we vaak zien zijn de successen, de lach en het gejuich op het veld. Maar hoe gaat het echt met de mens achter de sporter? Ook Randy Wolters heeft momenten gekend waarop hij zijn lach verloor. Tijdens dit gesprek krijgen we een inkijkje in zijn leven en voetbalcarrière, inclusief de minder zichtbare kanten.

Stel Je Vragen

Heb je vragen voor Randy of Pieter? Je kunt ze desgewenst anoniem stellen. Dit is een unieke kans om meer te weten te komen over de persoon achter de voetballer. Meld je aan via deze link om bij "Op de bank met..." aanwezig te zijn.

Over Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles is niet alleen een voetbalclub, maar ook een platform dat maatschappelijke thema's bespreekbaar maakt. Met dit initiatief hopen ze het bewustzijn rond mentale gezondheid te vergroten en taboes te doorbreken.

Meer lezen over andere interessante gebeurtenissen in Deventer? Bekijk onze andere artikelen!

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *