News Sports Laatste Afleveringen van 'Physical: 100' Nu op Netflix
0
Dong Hyun Kim

Published :

Laatste Afleveringen van 'Physical: 100' Nu op Netflix

Door Ulrike Vandamme

Gepubliceerd op dinsdag 2 april 2024 om 02:32

2 min lezen

Spannende Onthulling

Het is zover! Vanaf vandaag kun je op Netflix genieten van de laatste twee afleveringen van 'Physical: 100'. Na een intense strijd tussen deelnemers weten we eindelijk wie de winnaar van het tweede seizoen wordt.

De Achtergrond

Na de zevende aflevering waren er nog vijf teams van elk vijf mensen in de race. Maar al snel zal er nog een team afvallen. Twintig deelnemers gaan door naar de volgende ronde.

De Afvalrace

De afgelopen weken hebben we een groot deel van de afvalrace van het tweede seizoen van 'Physical: 100' gezien. In de eerste aflevering stonden honderd mensen aan de startlijn, maar na zeven afleveringen blijft slechts een kwart van hen over.

Cliffhanger

De zevende aflevering eindigde vorige week met een cliffhanger. Twee teams waren nog bezig met hun opdracht, waarbij ze allebei in de problemen kwamen. Het team van acteur Lee Jae-yoon en het team van MMA-vechter Kim Dong-hyun (aka Stun Gun) streden om de eerste plaats. De tijd waarin de opdrachten werden uitgevoerd, zal bepalen wie doorgaat naar de volgende ronde.

Volgende Stappen

In het eerste seizoen ging het om een ronde met vier verschillende opdrachten, waarbij de teams één persoon moesten afvaardigen voor elke opdracht. De vier winnaars stootten door naar de halve finale, waar de twee finalisten werden bepaald. Of dat ook in het tweede seizoen het geval zal zijn, valt nog af te wachten.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het tweede seizoen:

Veel kijkplezier!

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *