News Sports Scheldeprijs 2024: Lorena Wiebes wint weer bij de vrouwen
0
Team SD Worx-Protime

Published :

Scheldeprijs 2024: Lorena Wiebes wint weer bij de vrouwen

De Scheldeprijs, ook wel bekend als het 'WK voor sprinters', beleefde zijn 112e editie. Op een zonnige dag begonnen de renners in Terneuzen aan een uitdagende tocht van 205 kilometer richting Schoten, gelegen ten oosten van Antwerpen.

Lorena Wiebes triomfeert

In een bloedstollende sprint wist Lorena Wiebes opnieuw te zegevieren. De Nederlandse wielrenster toonde haar kracht en snelheid en liet haar concurrenten achter zich. Met een indrukwekkende eindsprint kroonde ze zich tot winnares van de Scheldeprijs voor vrouwen.

Spanning en sensatie

De Scheldeprijs staat bekend om zijn vlakke parcours en snelle finale. De renners raasden over de wegen, met de finish in Schoten in zicht. De massasprint zorgde voor spanning en sensatie, waarbij de sprinters tot het uiterste gingen om de felbegeerde overwinning te behalen.

Gerben Thijssen moet opgeven

Niet alle renners hadden geluk. Gerben Thijssen, kopman van Intermarché-Wanty, moest voortijdig de strijd staken vanwege een enkelprobleem. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Een tegenvaller voor het team, maar de Scheldeprijs ging onverminderd door.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *