News Default Q&A met Schrijfster Maaike Schmitz over BDD
0
Rijswijk

Published :

Q&A met Schrijfster Maaike Schmitz over BDD

Op dinsdag 9 april komt schrijfster Maaike Schmitz bij Bibliotheek Rijswijk vertellen over haar aandoening BDD, dat staat voor Body Dysmorphic Disorder.

Obsessie in de Spiegel

Maaike Schmitz deelt haar persoonlijke ervaring met Body Dysmorphic Disorder (BDD) in een openhartige Q&A-sessie. Wat begon als een moment van ontevredenheid in de spiegel, groeide uit tot een allesoverheersende obsessie. Haar boek, getiteld 'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand', werpt licht op deze psychische aandoening.

Wat is BDD?

BDD is een aandoening waarbij iemand een verstoord zelfbeeld heeft en zich obsessief fixeert op vermeende fysieke onvolkomenheden. Het dagelijks leven wordt beheerst door deze gedachten en gevoelens.

Impact en Lessen

Maaike legt uit hoe BDD haar leven heeft beïnvloed en wat we kunnen leren van deze ziekte. Sociale media spelen hierbij een rol, en Maaike deelt inzichten die voor ons allemaal waardevol zijn.

Praktische Informatie

De Q&A-sessie vindt plaats in de bibliotheek Rijswijk aan de Generaal Spoorlaan 2 en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Toegangsprijzen: € 5 voor niet-leden, € 3,50 voor leden, en met een Ooievaarspas slechts € 3,50.

 • Reactions

  0
  0
  0
  0
  0
  0

  Your email address will not be published. Required fields are marked *