News Entertainment Koh Lanta: Totem Maudit en Dubbele Eliminatie - Aflevering 1 Recap
0
TF1

Published :

Koh Lanta: Totem Maudit en Dubbele Eliminatie

De Nieuwe Aventuriers

De téléspectateurs hebben kennisgemaakt met de 24 avonturiers van het nieuwe seizoen van Koh Lanta. Op dinsdag 22 februari 2022 werd de eerste aflevering uitgezonden op TF1. Dit seizoen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van de vervloekte totem en de eliminatie van twee deelnemers. De 24 schipbreukelingen zullen strijden op de stranden en het kristalheldere water van de Bacuit-baai op de Filipijnen.

De Vervloekte Totem

De twee minst presterende mannen en vrouwen zullen de vloek van de totem dragen. Bij elke raadpleging tot aan de hereniging zullen ze een extra stem tegen zich krijgen. Een spannende start van het avontuur!

De Eerste Uitdaging

De schipbreukelingen haasten zich naar het strand met hun rugzakken. De individuele uitdaging vereist zowel fysieke inspanning als logisch denken. Ze moeten samen twee kisten uit het water trekken en op het zand leggen. In de kisten bevinden zich houten stukken waarmee elk van hen een vierkant moet reconstrueren. Terwijl iedereen aan zijn puzzel werkt, haalt de 34-jarige grafisch ontwerper Setha haar achterstand in. Lili is de laatste vrouw die aankomt, terwijl vijf mannen nog in het spel zijn. De Bretonse zakenvrouw en de 34-jarige basketbalspeler Yannick worden getroffen door de vloek van de totem. Ze zullen een armband dragen tot aan de hereniging of hun eliminatie.

De Kapiteins

De winnaars van de uitdaging, Alexandra en Jean-Philippe, worden de teamkapiteins en moeten ook de leider van de derde stam kiezen.

  • Reactions

    0
    0
    0
    0
    0
    0

    Your email address will not be published. Required fields are marked *